torek, 8. januar 2013

Rabim pomoč

Ojla.

Spet jaz. A tokrat rabim pomoč nekoga, ki ima kaj več znanja in izkušenj z bloggom kot jaz. In sicer, kot sem že omenila v prejšnji objavi, nikakor ne morem naložiti slik. Vedno, ko odprem ikono za vstavljanje slik mi ne da opcije z okenčkom in tipko prebrskaj. Temveč je le prazen prostor. Kaj bi to lahko bilo? Kako naj objavim slike? Mi lahko kdo pomaga? Prosim, če kdo kaj ve naj mi svetuje.
 
Že v naprej hvala za vso pomoč.
 
LP
 

4 komentarji:

  1. Spet jaz :-) Pred prazniki sem podoben problem zasledila v spodnji objavi: http://nitizasreco.blogspot.com/2012/12/en-teden-nazaj.html Poskusi direktno kontaktirati. Pa veliko sreče :-)

    OdgovoriIzbriši
  2. Danes sem imela iste težave. Ampak samo ko sem delala v IE. In ponavadi vedno preverim še v kakem drugem brskalniku če povsod tako nagaja.
    Ko sem probala v Google Chrome-u sem lahko vstavla sliko oz. se je pokazal gumb za dodajanje slik (zgoraj nad oknom kjer so ponavadi slike)

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja, tudi jaz imam te dni težave, če grem v blogger skozi googlov strežnik. Poskusila sem v Mozzili, tam pa sem lepo naložila. Včasih nagaja, tako da je dobro, da imaš še drug brskalnik :-))

    OdgovoriIzbriši
  4. Hej punce. Hvala vam za pomoč. Resnično. V IE mi ne dela, v Chrome-u pa ni težav. Super. Zdaj si le še naložim nov brskalnik na stacionarni računalnik in akcija. Hvala. Hvala. In še enkrat HVALA. :)

    OdgovoriIzbriši