sreda, 7. november 2012

Misli skačejo

Evo. Pa je prišel čas, ko gre tudi moja punčka v vrtec. Meni pa misli švigajo po glavi, da je joj. Kako mi šele srce razbija. No, ja. Ena kavica in pospravljanje stanovanja pa bo čas hitro minil kaj ne. Še kar ne morem verjeti, da je že tako velika. In sin. Spremenil se je za 100% od kar hodi tudi mala v vrtec. Zdaj se sam preobuje v copatke in sleče bundico. Ker ve, da moram jaz malo preobut in slečt. Seveda sledi potem še družinsko crkljanje in poljubčki. Brez tega ne gre. In tudi ne bi hotela da je drugače. Ok. Dobro. Zdaj pa konec, mami, oba sta zadovoljna, se igrata in se imata lušno.
 
In še nekaj sladkega. Zadnjič sva s sinom delala brownie kolač malo drugače. Seveda sem recept našla na natu. In ker zadnje čase obožujem recepte Lorraine Pascale, je tudi tale recept njen. Seveda pa sem morala dodati oziroma spremeniti nekaj po svoje. In sicer, nisem dala le temnih piškotov, ampak tudi svetle, vanilijeve. In okus je čudovit.
 
 
 
 
Zraven čudovitih brownie grižljajev pa so čisto moji improvizirani cookie piškoti. Improvizirani pravim zato, ker sem dodajala sestavine čisto po občutku. Namreč v hladilniku sem imela beljake, ki so mi ostali od browniejev. In tako so nastali slastni mandljevi piškotki s čokolado. Njami.
 
 

8 komentarjev:

  1. Njami, tudi jaz bi enega. Vso srečo na vrtčevski poti mali junakinji, veliki brati so pa zakon-kar odrastejo ti fantiči. Enako kombinacijo imam doma, le da je najin fantek predvidevam malo starejši.
    Lep dan. Tamara

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja, res so bili njami. Tako da jih bomo še pekli pri nas. :)
      Hvala. Mala je navdušena nad vrtcem. Ima rada otroke, družbo in dogajanja. Naš fant je pa itak zlat.
      Vse lepo tudi vam. In uživajte v skupnih trenutkih.

      Izbriši
  2. Uživaj čudoviti čas z malčkoma :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala. Verjemi, da smo izkoristili čisto vsak trenutek v dnevu. Vsak dan. Vsako minuto. Vsako sekundo. A ko pride čas odhoda v službo, se dnevni ritem rahlo spremeni. Uživanje in crkljanje pa je še vedno vsak dan na dnevnem redu. :)

      Izbriši
  3. Oh, obožujem piškote! Všeč mi je tvoj blog=).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala. Jaz imam še posebno rada iste, pri katerih sem jaz le pomočnik mojemu sinu. :)

      Izbriši