četrtek, 6. februar 2014

Bonbonček

Joj kako gre čas hitro...prehitro. Namreč prvo leto bloganja mi je pobegnilo...ja res je. Bila sem sigurna, da pišem blog komaj leto dni, pa ugotovim, da je že drugo leto mimo. Groza. No, da popravim...podarila bom bonbonček, dobitnika pa bom izžrebala med vsemi, ki mi boste pustili komentar pod objavo, možnosti za osvojitev bonbončka pa si povečate, če mi pošljete še kakšno izvirno sporočilo, voščilnico,...Še posebej zato, ker sem brez glasu in moram biti tiho. Možnost za bonbonček pa si lahko pridobiš tudi če obiščeš mojo stran Saša dizajn na Facebooku in stisneš VŠEČ.
Žrebanje bo 14.02.2014.


6 komentarjev:

  1. Čestitke ob drugi obletnici bloganja.Čimprej pridi na dober glas :) Želim ti še veliko ustvarjalnega navdiha.Rada pridem k tebi na obis.Postavljam pa se v vrsto za bonbonček.
    Pozdravček Urška

    OdgovoriIzbriši
  2. Čestitke !!!
    Rada imam presenečenja in darilca,
    zato se postavljam v vrsto
    lp Tamara

    OdgovoriIzbriši
  3. Iiii, bonbonček :-) Takoj sem za akcijo! Ker sem pa v fazi zahvaljevanja, ti moram reči hvala, ker že od vsega začetka spremljaš moj blog, ki je par mesecev mlajši od tvojega :-)

    OdgovoriIzbriši
  4. Čestitke za drugo leto bloganja! Čas res hitro beži :) Kar pa se glasu tiče pa naj se ti čw hitro povrne. Zdaj pa hitim v vrsto za bonbonček :D
    Lp Danica

    OdgovoriIzbriši
  5. Čestitke za dve leti in čimprej se pozdravi!!!

    OdgovoriIzbriši
  6. Vse najboljše za 2. rojstni dan, dragi blog. =)

    Naj ne zmanjka ustvarjalnega zagona.

    PaPa Kefa

    OdgovoriIzbriši