petek, 15. februar 2013

Darilo

Kljub temu, da se učim za strokovni izpit, si vzamem čas zase in za ustvarjanje. Navadno je to večerni čas, ko tudi otroka že spita. Malo časa pa že moram imeti tudi zase.
 
Voščilnica in album s slikami je nastajal v teh dneh, kar se vidi tudi v barvah. Saj so tople, že skoraj pomladne. Pa seveda rdeče ni manjkalo, saj je bilo Valentinovo. No, in ravno na Valentinovo ima rojstni dan tudi moja draga (bivša) sodelavka in dobra prijateljica. Mira, vem da boš brala tele vrstice, zato HVALA za vse prijazne besede s polno mero dobre volje in spodbude. Vesela sem, da sva se spoznali, ter da ohranjava dober odnos. Me pa zelo osreči misel, da lahko tebi povem vse kar se mi plete po glavi in kar me tišči v srčku. Zato si zapomni, da si zlata vredna ženskica in ne pozabi voščila v voščilnici, ker ti si ENKRATNA in NEPONOVLJIVA.
 
 
Tole pa je album. Vsebine sicer ne bom pokazala, ker vsebuje slike. Naj le povem, da je bila slavljenka vesela albuma in da ji je vsebina všeč. Videl pa jo bo tisti, ki mu bo pokazala album. Ja, naj povem, da je bilo zbiranje slik za v album celo doživetje. Na vezi smo bile kar tri, da smo izbrale in predvsem nabrale zadosti slik, ki so se nam zdele primerne. Platnici sta narejeni iz moss gume, seveda pa je trakec napeljan tako, da se album lepo zapre. Idejo zanj pa sem dobila tule. Res ga ni težko narediti, je pa lep. Namesto ježka za zapiranje in odpiranje sem se spomnila svojega načina s svilenim trakcem. In meni osebno je veliko bolj všeč.
 
 
Naredila sem tudi knjižna kazala za super punce. Upam, da jim bojo prav prišla. Če ne drugače, da se bojo vsake toliko časa spomnile name.
 
             
 
 
 
 

 

 
 
 

 

6 komentarjev:

  1. Zelo lepe stvari si naredila :-) Lepo, da si vzameš čas zase. Verjamem, da potem, ko se sprostiš pri ustvarjanju, tudi učenje bolje steče :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala. Ja, se navajam na to, da si vzamem čas zase. :)

      Izbriši
  2. Prav je, da si vzameš tudi čas zase. Lušna kazala in album si ustvarila.

    OdgovoriIzbriši
  3. Super izdelki od voščilnice, albuma pa vse do knjižnih kazal.
    Ti se kar sproščaj in vso srečo na strokovnem,
    Lp TAMARA

    OdgovoriIzbriši
  4. Lepe stvari ustvarjaš. Sprostitev pa je vedno dobrodošla saj
    mnogo lažje delamo in ustvarjamo . Lp

    OdgovoriIzbriši