torek, 2. oktober 2012

Izziv #65 - Postavitev

Ja, dolgo dolgo dolgooo časa že nisem nič napisala in objavila. Vmes se je zgodilo veliko stvari, prijetnih in malo manj prijetnih. A vseeno... No, zdaj sem spet tu in pišem, objavljam. V glavnem, prejšjni teden oziroma v nedeljo smo imeli krst naše punčice. Ki je bil seveda uspešen in v krogu najdražjih. A brez zapletov ni šlo. Namreč, ker nas je šlo več od doma z različnimi avtomobili in ker sem vsakemu nekaj porinila v roke, smo na koncu pozabili prtiček, ki ga otrok prejeme kot belo oblačilo. Ostal je v avtu, ki je bil na dvorišču. No, še dobro, da smo se dovolj hitro spomnili in se ga je šlo iskat. Bili pa smo točni do sekunde. Ravno prav smo prišli. No, ja nekaj je moral biti, kaj ne.
 

Tole voščilnico pa sem naredila izključno za svoj lušt. Zagon pa mi je dala vsem znana CRAFT-alnica, ki me je spodbudila z zanimivo postavitvijo. No in nastalo je tole. Čeprav sem izbrala predvsem svetlo roza in vijolično barvo, nekako ne prideta do izraza na tej sliki. Ne vem zakaj, a očitno se bo potrebno izučit v slikanju izdelkov. Drugače pa sem zadovoljna, saj mi je všeč, ker je preprosta. Tako, da jo prijavljam na izziv. Ja, uporabila pa sem novo robno štanco in novo kotno štanco, ki sta mi zelo pri srcu.
 
 
 
 
Ni in ni mi dalo mira...namreč barve na zgornji sliki niso tudi približno ne enake kot dejansko so. Torej. Še enkrat sem slikala. In...evo. Tole je malo bolje. Bo pa porebno še vaditi fotografiranje izdelkov. No, pa imam nov izziv.   :)
 

 

7 komentarjev:

  1. Lepo si to naredila :-) Saj si ni težko predstavlajti, kakšne lepe barve si skombinirala. Fotoaparat pa tudi mene večkat prav nesramno zafrkava.
    Če se prav spomnim, je bilo 25 let nazaj presneto težko odtrgati si kakšen trenutek samo zase :-) Ampak, se splača :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala. BO potrebno več vaje za fotografiranje.

      Izbriši
  2. Lepo si se pockljala in uporabila nove pripomočke.
    Vijolično barvo pa je res težko ujeti. Lp

    OdgovoriIzbriši
  3. Lepo si skombinirala barve. Za učenje fotografiranja pa imaš itak brata, da ti da nasvete in jih lahko podeliš tudi z nami.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Brata imam, ja. Ampak ne vem kdaj si bo lahko vzel čas zame. Bo potrebno vaditi v lastni žiriji.

      Izbriši
  4. Lepo si uporabila svoje igračke, tašne voščilnice za "dušo" so najlepše.
    Fotografiranje je pa že nekaj drugega,tudi meni dela večkrat težave, sploh takrat ko se mi mudi z odajo izdelka in mi primanjkuje časa in svetlobe :).
    Pozdravček Lili

    OdgovoriIzbriši