sreda, 25. april 2012

CRAFT-alnica izziv #54 - črte

No, pa so me na CRAFT-alnici spet spodbudili k ustvarjanju. Tokrat je tema izziva ČRTE. Aha, sem si rekla. Kaj pa zdaj? Ideje so prihajale, a na žalost tudi odhajale, ker si jih nisem uspela dati na papir. Ja, tako je to, če imaš dva mala otroka. Tavečji pa je še posebaj nabrit in poven svojih idej. Ampak, uspelo mi je. No, tole je nastalo včeraj zvečer, ko sta oba zaspala.

Tole prvo, zeleno, prijavljam na CRAFT-alnico.


Modra je nastala na pobudo aprilskega izziva MODRO od Ustvarjalnega dotika, ki je izziv objavil na svoji FB strani.Tale pa je za dušo...


8 komentarjev:

 1. Čudovite voščilnice! Lepo si pobarvala odtiske. LP

  OdgovoriIzbriši
 2. Izbrala si zelo simpatičen motiv in ga uporabila na treh ljubkih voščilnicah. Lp

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala. Obožujem te štampiljke. Resnično pa nisem opazila, da sem objavila vse enake odtise, dokler me nisi na to opozorila. :)

   Izbriši
 3. Luštne so vse in seveda lušten odtisek.

  Lepo se imej.

  OdgovoriIzbriši
 4. Občudovanjja vredno je, da ob majhnih otrocih najdeš še čas za ustvarjanje. A če je to za tvojo dušo je prav, da si ga vzameš.

  Luštne Tilde si nam pripravila in res so lepo pobarvane.

  Lp; Lili

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala.
   Saj večino časa ne morem, a takrat ko imam vsaj malo časa, si ga vzamem zase. Če se la da. Predvsem pa je to zvečer, ko mi oba zaspita. In če nimam še kaj za opravit ali če nisem preveč utrujena. Ja, seveda pa je to za dušo in za polnjenje baterij.

   Izbriši