petek, 14. februar 2014

Žrebanje bonbončka

No, pa je napočil čas za žreb bonbončka. Med vsemi sodelujočimi se je sreča nasmehnila URŠKI ŠUMLJAK. Tako, da Urška javi se mi.


sreda, 12. februar 2014

Še vedno srčki

Kljub vsemu dogajanju naokrog, sem še kar v srčkih. Tokrat so nastali majhni srčkasti uhani. In to je to...ne bom zgubljala besed ali dolgovezila, slika pove več kot beseda.
 


četrtek, 6. februar 2014

Bonbonček

Joj kako gre čas hitro...prehitro. Namreč prvo leto bloganja mi je pobegnilo...ja res je. Bila sem sigurna, da pišem blog komaj leto dni, pa ugotovim, da je že drugo leto mimo. Groza. No, da popravim...podarila bom bonbonček, dobitnika pa bom izžrebala med vsemi, ki mi boste pustili komentar pod objavo, možnosti za osvojitev bonbončka pa si povečate, če mi pošljete še kakšno izvirno sporočilo, voščilnico,...Še posebej zato, ker sem brez glasu in moram biti tiho. Možnost za bonbonček pa si lahko pridobiš tudi če obiščeš mojo stran Saša dizajn na Facebooku in stisneš VŠEČ.
Žrebanje bo 14.02.2014.


sreda, 5. februar 2014

Srčkasto

Glede na to, da je že februar in nas že nekaj časa zasipavajo z valentinovim, sem tudi sama podlegla in naredila nekaj srčkastih voščilnic. Lahko jih podarimo za Valentina ali kar tako nekomu, da mu povemo, da ga imamo radi. Preizkusila sem tudi novo "tehniko" in sem srčke "šivala". No, enega pa sem naredila v pickpoint tehniki, ampak tako bolj na enostavno, saj še spoznavam to tehniko vezenja.