sreda, 18. september 2013

Ah ti albumi

Ne morem si kaj, ampak albumi za slike so me čisto obnoreli. Nastala sta še dva. Ne vem zakaj, a enostavno so mi tak všeč, da bi jih delala non stop. No, seveda poleg vseh voščilnic in drugih stvari. V glavi je en velik kup idej, zamisli in želja. Še dobro, da imam zvezek kamor vse pišem in rišem drugače bi vse pobegnilo.
 
Tale je črno bel in majhen. Meni zelo simpatičen.

 
No, pa še v zeleni barvi, ki mi je zadnje čase zelo ljuba. Levo album, desno voščilnica.

 




ponedeljek, 9. september 2013

Album za slike

Po kar nekaj projektih in kar nekaj časa, sem se odločila, da nekaj naredim zase za spominček. Odločila sem se za album s slikami z dopusta. Sama izdelava je bila zanimiva in nenavadna, saj se album odpira oz zapira, gleda nekoliko drugače kot smo to vajeni. A ideja mi je bila všeč takoj ko sem jo videla, a že kar nekaj časa nazaj.
 
In ker je platnica okrašena z vrtnicami, sem se odločila, da se prijavim na 90.izziv Craft-alnice z naslovom VRTNICE.
Odprt izgleda takole
 Takole pa se zapira
 



 

Slikan je še brez slik. Ko pa je bil končan in s slikami, je dobil novo lastnico, mojo mami. Vesela sem, da sem ga naredila, saj je v njem zbran en majhen košček našega skupnega uživanja na morju. Še toliko bolj ji je bil všeč, saj so v albumu slikice mojih dveh sončkov, njenih vnučkov.

ponedeljek, 2. september 2013

Vabilo za birmo

Pred nekaj časa me je nečakinja prosila, če bi ji šla za birmansko botro. Tako sem se odločila, da ji za ta poseben dan naredim tudi vabila, ki bojo temu primerna. Tako sva se pogovarjali in skupaj izbrali barvo za vabila. Ostalo je bilo presenečenje. Tudi njej so bila všeč. Še nikoli se nisem lotila dela vabila s tako vnemo. Bila sem navdušena, saj bova na njen poseben dan skupaj. Tako so nastala tale vabila. S tem pa se tudi prijavljam na 89.izziv Craft-alnice.
 
 

 

Nov začetek

Tako. Po dolgem času sem se opogumila in si vzela čas ter naredila nekaj kar sem si želela že kar dolgo  časa. In kaj to je? Mixed madia art. Jap. Nad tem pa me je navdušila Tajah. Kdo pa drug. In ker sem letos za rojstni dan dobila tudi to čudovito darilo izpod njenih rok, sem rekla da moram poizkusit. In sem.
 

Ustvarjati kaj tako zanimivega je prava pustolovščina. Zgornjo sem delala po seveda vidnem na internetu, kjer sem si tudi prekopirala kroj za punčko. Spodnjo pa sem delala čisto po svojem navdihu in želji po rožici z metuljčkom. In ker je bil to moj nov projekt, in s tem nov začetek spoznavanja s to čudovito tehniko dela in kombiniranja različnih tehnik in materialov, jo tudi prijavljam na 89.izziv Craft-alnice.